Vores team består af dygtige finansielle rådgivere

Med mange års erfaring og med specialiseret, faglig baggrund

Du får mulighed for at trække på alle vores ressourcer, alt efter hvordan din individuelle situation ser ud. 

Vi sætter en ære  i at lære dig og dine behov at kende, så vi bedst muligt kan give dig den helt rette rådgivning.

Mød vores rådgivere

Trine Rubæk

Kreditgivning | Formidling | Forretningsudvikling | Pension | Formueoptimering

Trine har mere end 17 års erfaring indenfor den finansielle sektor – dette gælder både privatøkonomisk  rådgivning, samt formueoptimering for private og virksomheder. Trine har en solid baggrund inden for formue- og pensionsrådgivning, senest som chef for pensionsområdet i et pengeinstitut med det overordnede ansvar for 3 lande. Hun har ligeledes stor erfaring med firmapensionsløsninger til virksomheder, og brænder altid for at opnå den bedst mulige løsning til dig.

Trine elsker at lære fra sig, og underviser derfor også rådgivere i danske pengeinstitutter indenfor pensions- og formuerådgivning som ekstern konsulent hos Finanssektorens Uddannelsescenter.

Trines nøgleord er tillid, og hun brænder for at sætte sig i dit sted og lave en unik oplevelse og løsning til dig. På en anderledes nytænkende måde, og i et sprog, som alle kan forstå. Trine tør tænke ud af boksen og i utraditionelle løsninger, der kan flytte dig og din virksomhed, samlet set, et helt nyt sted hen.

Kontakt Trine på telefon 54589491 og mail trine@ditfinanshus.dk

actTrine10_8small
act2Thomas10_8small

Thomas Houen

Virksomhedsrådgivning | Kreditgivning til erhverv | Forretningsudvikling | Strategisk overblik

Thomas har mere end 22 års erfaring indenfor den finansielle sektor, og har særligt beskæftiget sig med rådgivning af virksomheder.  Han har mange års erfaring indenfor rådgivning omkring kreditgivning, finansiering, strategi, forretningsudvikling og organisatorisk læring. Thomas kommer senest fra en stilling som erhvervsdirektør i et pengeinstitut.

Det Thomas i særdeleshed markerer sig ved i sin rådgivning, er tillid og relationen til dig. Han sætter en stor ære i at kende dig og din virksomhed ordentligt, for på den måde at kunne skabe den bedste og mest optimale løsning til dig. Thomas er fyldt med energi og godt humør, og det smitter af på jeres samarbejde, når I sammen skal træffe de rette beslutninger.

Kontakt Thomas på telefon 54589492 og mail thomas@ditfinanshus.dk

Mads Sørensen

Investering | Formuerådgivning | Coaching | Formidling

Mads har mere end 18 års erfaring indenfor den finansielle sektor, og har de seneste 15 år arbejdet med formue- og investeringsrådgivning til virksomheder og private. Mads har desuden siddet i bestyrelsen i en forsyningsvirksomhed, og har en solid baggrund indenfor ledelse, coaching og er en god sparringspartner for dig, der tør tænke anderledes strategisk. Mads kommer senest fra en stilling i et pengeinstitut som formuecenterchef for region Sjælland, hvor han også har stor erfaring med rådgivning af formuende kunder.

Mads brænder for at skabe resultater til dig – på en anderledes nytænkende måde. Han er en ildsjæl, der med sin velvilje, vil gå rigtigt langt for dig. Hans mantra er, at hvis det du gør i dag, ligner det du gjorde i går – så ender du nok ud med det samme resultat.

Kontakt Mads på telefon 54589493 og mail mads@ditfinanshus.dk

actMads10_8small
Lars Frilev

Lars Frilev

Finansiel rådgivning | Kreditgivning | Formidling

Lars har over 25 års erfaring inden for den finansielle sektor, hvor han de seneste 18 år har været filialdirektør med fokus på private og mindre erhverv. De mange år har givet en unik styrke inden for finansiering og kreditgivning, men han er også velbevandret inden for formueoptimering, investering, virksomhedsrådgivning og strategi. Lars er god til at udfordre normen og dine ideer, for på den måde at sikre de optimale løsninger for dig.

Lars sætter en ære i at lære og forstå dine ønsker og drømme ordentligt inden der tales løsninger. Lars rådgiver efter: Hvorfor gøre ting kompliceret når det kan gøres let – han formidler sine budskabet let og forståeligt, og sikrer derved, at du forstår selv kompliceret stof. Glæd dig til samarbejdet med Lars.

Kontakt Lars på telefon 30923484 og mail frilev@ditfinanshus.dk