Vores formål

Herunder kan I læse hvad der driver os fremad i DitFinanshus


Vores vision


Vi ønsker at være danskernes foretrukne uvildige finanshus, der skaber økonomisk vækst, frihed og muligheder for vores kunder og samfund

Vores mission

Vi hjælper kunder med at nå økonomiske mål og drømme. Gennem vores uvildige rådgivning og skræddersyede løsninger stræber vi efter at skabe en positiv indvirkning på menneskers økonomiske fremtid. Vi lægger vægt på at opbygge relationer baseret på tillid, ærlighed og nærvær. Vores dygtige medarbejdere er hjørnestenen i vores succes, og vi investerer i deres udvikling for at sikre kontinuerlig vækst og medarbejdertilfredshed. Med et stærkt fokus på vores lokalsamfund stræber vi efter at bidrage til vækst og bæredygtighed, for vi tror på, at vores succes skal gå hånd i hånd med det gode, vi kan skabe for andre.

Vores værdier

Nærværende

Vi gør vi en dyd ud af at være tilgængelige for dig, og forstå din individuelle situation bedst muligt. Du får samtidig alle ansatte på teamet stillet til rådighed, og vil derfor opleve alle vores kompetencer på tværs. Vi svarer hurtigt på mail, eller sms, hvis du foretrækker det, og vi er altid tilgængelige for dig.

Gennemsigtige

Vi mener, at åbenhed og gennemsigtighed er vigtige elementer når der rådgives om finansielle produkter, som i forvejen kan være svære at gennemskue. Vi bruger derfor tid på at afdække hvad du betaler idag – og du må aldrig være i tvivl om hvad du betaler til os. Åbenhed mener vi nemlig skaber langvarige relationer med dig 

Ordentlige

Vi tror på, at du har behov for en rådgiver, du kan regne med og stole på. Vi tror på, at ordentlighed er vigtigere end nogensinde før, når vi sammen med dig, din familie og din virksomhed skal træffe de rette økonomiske og strategiske beslutninger.

Uanset hvor du møder os, er vores vision den samme.

Kunderne først

  • Vi leverer gode kundeoplevelse og service af høj kvalitet. 
  • Vi er proaktive i vores tilgang til kunderne, og gør os umage for at bevare et tæt samarbejde.
  • Vi gør det nemt for vores kunder at samarbejde med os. 

De bedste resultater

  • Vi er gennemsigtige og resultatorienterede. 
  • Vi arbejder sammen som et team i DitFinanshus.
  • Vi er drevet af en iværksætterånd og får tingene til at ske. 

Ægte samarbejde

  • Vi tager ejerskab og viser initiativ. 
  • Vi samarbejder og kommunikerer med respekt for hinanden.
  • Vi fører en åben og ærlig dialog.