Spændende besøg på Dagbladet Børsen 

I DitFinanshus var vi forleden inviteret på rundvisning på redaktionen på Børsen til en snak om nogle af de områder, vi brænder mest for – nemlig investeringer, ejendomme, pension og daglig økonomi.  

Hos Dagbladet Børsen er de bl.a. specialiseret i erhvervs- og finansstof og her kan DitFinanshus som uvildig finansiel rådgiver byde ind med viden og udtalelser til Børsens mange spændende avisartikler og fokustillæg. 
Vores dygtige rådgiver, partner og medstifter Mads Sørensen har allerede haft fornøjelsen af at udtale sig i en artikel om investeringer i ejendomsfonde (i flot selskab med bl.a. seniorforsker Lars Krull og cheføkonom Morten Bruun Pedersen fra Forbrugerrådet Tænk)  Eksperter advarer mod investeringer i ejendomsfonde: Høje omkostninger æder stor del af afkast (borsen.dk).

Vi havde taget en stor del af DitFinanshus holdet med til mødet i København. Vores tre partnere Trine Rubæk, Mads Sørensen og Thomas Houen. Med på turen var også to af vores sparringspartnere Ole Peter Christensen, som er tidligere direktør i Spar Nord i Hjørring, og Sisse Fisker som er stifter af SMILfonden
Vi er særdeles stolte over invitationen og glæder os over, at DitFinanshus bliver taget med på råd, da det er det, vi lever og brænder for hver dag.