Kontakt os

Tak fordi du viser interesse for DitFinanshus. Vi vil gerne vide mere om dig og dine planer, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Kontakt os enten ved at udfylde formularen nedenfor, ring på telefon + 70202013, send en mail til Info@ditfinanshus.dk eller besøg os på vores kontor i Nordjylland.

Vi kontakter dig snarest muligt, så vi kort kan gennemgå hvordan et samarbejde med DitFinanshus vil foregå. Samtalen er helt uforpligtende. 

Find vej til os

Vi har kontor på følgende adresse:

Stadionvej 17, 9760 Vrå

Vi kan også holde møde online over Teams, bare ring og vi kan aftale et møde.

Vi er også i København nogle dage hver måned, hvor vi har mulighed for at holde et fysisk møde.

Praktisk information

Vores kontor på Stadionvej 17 ligger på 2. etage i værelsesfløjen i Idrætscenter Vendsyssel. Du finder os enten ved at gå ind af hovedindgangen og gå til venstre efter fitness centeret. Alternativt kan du gå ind ad indgangen ved sleepwell hotellet til venstre for hoveindgangen.

Har du problemer med at finde kontoret er du altid velkommen til at ringe til os på +45 70202013.

Der er mulighed for at parkere bilen gratis ved Idrætscenter Vendsyssel.  Der er også mulighed for at oplade elbil ved en Norlys ladestander

Klagevejledning

I DitFinanshus bestræber vi os på, at opfylde dine ønsker så godt som muligt. På trods af dette kan det alligevel ske at du ikke er tilfreds med den rådgivning du har fået.
Hvis du ønsker at klage, kan du sende en mail til info@ditfinanshus.dk.