Uvildig investeringsrådgivning og formuepleje

Hos DitFinanshus kan vi give dig en investeringsrådgivning, hvis du har brug for dette. Vi rådgiver dig altid ud fra dine behov og ønsker. På denne måde er du sikret, at vi giver dig rådgivning, du kan bruge til noget. En investeringsrådgiver fra DitFinanshus finder de bedste valg for investering til lige præcis dig. 

Vi hjælper dig med at optimere din økonomi og få mest muligt ud af din formue. Formuepleje ligger nemlig også højt hos os. Mange ønsker at investere en del af deres formue, så de har mulighed for at øge den. Vi kan derfor hjælpe dig med at finde de bedste muligheder for at investere en del af din formue. 

Der findes flere former for investeringsmuligheder, som vi kan rådgive dig inden for. Dette kan blandt andet være fast ejendom, aktiver og obligationer. Uanset hvad du gerne vil investere i, kan vi give dig kompetent rådgivning. Vi gennemgår blandt andet de risici, der følger med din kommende investering, så du er sikret at du ved, præcis hvad du investerer i.

 

Investeringsrådgivning – hvordan hjælper vi dig?

Hos DitFinanshus har vi stor erfaring med at rådgive vores kunder i formuepleje og investeringsmuligheder. Vi har altid den enkelte kunde i fokus og ser på, hvilke muligheder der er bedst for den enkelte. På denne måde giver vi altid den bedste uvildige rådgivning.

Når det kommer til investering, er der nogle ting, man skal overveje, inden man investerer. Først skal du overveje dine risikovillighed og din tidshorisont for, hvornår du skal bruge pengene. Der er en del risici ved at investere, så det er vigtigt at overveje, hvilken risici ens økonomi kan holde til. 

Hos DitFinanshus laver vi en portefølje til dig med investeringsmuligheder ud fra dine behov, ønsker, risikovillighed og økonomi. Vi kigger bredt i markedet efter de bedste muligheder for dig – dette øger også dit afkast. Porteføljen indeholder aktier, obligationer og lignende, som er udvalgt af os specielt til dig. Vi har nemlig altid fokus på dig og rådgiver altid ud fra, hvad vi mener, er de bedste muligheder for dig og din formue. 

Hos DitFinanshus rådgiver vi både private og erhverv med deres økonomi. Vi tilbyder rådgivning, som altid tager udgangspunkt i dine behov og ønsker. Vil du høre mere, kan du kontakte os på tlf. 70 20 20 13 eller mail: info@ditfinanshus.dk.