Ny bestyrelse

DitFinanshus får nye stærke kræfter i bestyrelsen

Der er fuld fart på hos de uvildige rådgivere i DitFinanshus, der hjælper mange kunder med at få det bedste ud af deres økonomi. Virksomheden i Vrå vokser sig større og større, og nu har ejerne besluttet at udvide bestyrelsen med nye kompetencer.

To nye medlemmer er netop tiltrådt for at bidrage til forretningen. Den ene er den tidligere direktør i Spar Nord Hjørring, Ole Peter Christensen, som kommer med stor erfaring fra den finansielle verden og desuden besidder en del bestyrelsesposter. Den anden er Sisse Fisker, som kommer med mange års erfaring inden for kommunikation og branding i bagagen. Et område hun har arbejdet strategisk med både som stifter og direktør i SMILfonden og som vært og journalist på DR og TV2.

Om sin indtræden i bestyrelsen udtaler Ole Peter Christensen:

Formuerådgivning og iværksætteri har altid været mine hjertebørn. Derfor var jeg heller ikke i tvivl om at sige ja til at indgå i bestyrelsen for DitFinanshus. Det er et særdeles spændende projekt, og flere og flere danskere har netop et ønske om uafhængig rådgivning, som DitFinanshus tilbyder.

Sisse Fisker siger:

”Jeg ser frem til at bidrage til DitFinanshus’ mission om at hjælpe flere danskere med at få det bedste ud af deres økonomi. Deres uvildige rådgivning gør en kæmpe forskel for mange, og det glæder jeg mig til at være med til at sprede budskabet om. Jeg har selv bygget en virksomhed op, og jeg håber på at kunne hjælpe ejerne med at skyde nogle genveje i den kommende skaleringsfase.”

Direktør Mads Sørensen ser meget frem til samarbejdet med de nye bestyrelsesmedlemmer:

Det er en kæmpe fornøjelse at byde Sisse og Ole Peter velkommen i bestyrelsen. Jeg er overbevist om, at de hver især vil bidrage stærkt til den videre udvikling i DitFinanshus med deres individuelle, faglige kompetencer

Udover Mads Sørensen er ejerne i DitFinanshus Thomas Houen og Trine Rubæk.

Kontakt DitFinanshus:

E-mail: info@ditfinanshus.dk

Telefon: 70202013

Eller udfyld vores kontaktformular her