I DitFinanshus havde vi fornøjelsen af at være medarrangør af dette års Netværksdag & Golf arrangement på Brønderslevs golfklub smukke baner. Vi havde en fantastisk dag fyldt med masser af networking, golf og hyggeligt samvær med lokale erhvervsfolk, kunder og samarbejdspartnere. Det var en sand fornøjelse at mødes med en lang række spændende erhvervsprofiler og virksomheder.

Der var naturligvis plads til både de øvede golfspillere og til nybegynderne som fik undervisning af klubbens pro inden turneringsstart. Vi begyndte med en lækker morgenbuffet og herefter var der 30 min. firma speed-dating, så alle fik mødt nye potentielle kontakter.

Dagen sluttede med middagsbuffet og præmier til de mange vindere og minsandten om ikke vores kære medejer Mads Sørensen løb med en flot andenplads i dagens turnering.

Stor tak til netværksdagens hovedarrangør Podi, samt præmiesponsorerne Hot Wok, The meat club og Brønderslev Golfklubs Erhvervsnetværk. Det var en fornøjelse at samarbejde med jer omkring dagens flotte arrangement.