Ofte stillede spørgsmål

Her kan du få svar på ofte stillede spørgsmål.

Hvis du har et spørgsmål der ikke står her, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Vores uvildige rådgivning er en slags vejledning/sparring, hvor vi hjælper dig uden at have nogen egen interesse i sagen. Det betyder, at vi ikke har noget at vinde ved at anbefale en bestemt løsning. I stedet fokuserer vi på at give dig ærlig og neutral rådgivning, der bedst passer til det, du har brug for og ønsker. Så du kan være sikker på, at vores råd er baseret på dine behov og interesser, og ikke vores egne.”

Vi starter med en uforpligtende telefonsamtale på ca. 15 minutter, hvor vi kan vurdere, om DitFinanshus er det rigtige valg for dig. Hvis vi beslutter os for at mødes, sender vi dig en mail med de oplysninger, vi har brug for, for at få et overblik over din/jeres økonomi. Derefter afholder vi et interviewmøde, hvor vi spørger ind til dine/jeres ønsker og drømme. Til sidst aftaler vi et præsentationsmøde, hvor vi fremlægger mulighederne. Vi lægger vægt på langvarige samarbejder og vil gerne følge vores kunder på rejsen mod frihed til at drømme.

Alle møder kan foregå fysisk eller som onlinemøder – det er helt op til dig.

Det er vigtigt at huske, at din bankrådgiver er ansat af banken og er derfor ansat til primært at sælge bankens egne produkter. Hos DitFinanshus får du uvildig rådgivning, hvor vi præsenterer løsninger på tværs af bankerne og pensionsselskaberne. Du er derfor sikret, at din økonomi bliver behandlet på markedets bedste vilkår, og ikke kun bankens bedste vilkår.

 Prisen varierer fra opgave til opgave, idet den udregnes efter opgavens omfang og timeforbruget – det kan være på timepris eller som en fast årlig aftale, der passer til dine behov. Vores forretningsmodel er baseret på, at dine interesser altid kommer først. Vi tager kun betaling fra dig som kunde og modtager ingen betaling fra tredjepart.

Ja, vi rådgiver alle kunder, både privatkunder med helt almindelig økonomi og også formuende privatkunder, der har brug for mere specialiseret rådgivning. Ingen kunder er for små eller store til os – det centrale for et samarbejde med os er, at vi kan tilføre dig værdi. 

Som uvildig rådgivere er vi ikke interesserede,  i at sælge dig bestemte produkter eller investeringer, som kan være mere fordelagtige for os end for dig. Vores primære fokus er at hjælpe dig med at nå dine økonomiske mål og finde de bedste investeringsmuligheder for dig. 

Vi er også fuldt ud transperanteVi vil forklare de forskellige investeringsmuligheder og deres fordele og ulemper på en letforståelig måde, så du kan træffe beslutninger baseret på fakta og ikke på skjulte dagsordener.

Vi startede DitFinanshus for at komme tættere på vores kunder og have mere tid til den enkelte kunde. På den måde kan vi tilbyde mere skræddersyet og individuel  rådgivning til kunderne.

For os er uafhængighed afgørende, da vi ønsker at undgå enhver form for bindinger til større finansielle institutioner eller produktpartnere. Vi vil ikke lade os påvirke af interessekonflikter eller salgskvoter, så vi kan træffe beslutninger og yde rådgivning udelukkende baseret på vores kunders bedste interesser.

DitFinanshus har ingen egne produkter. Vi sigter efter at opnå de bedste vilkår for dig, ved at skræddersy en løsning til dig og din familie. 

Det er vigtigt, at du tager stilling til din pension, fordi det handler om at sikre din økonomiske fremtid og livskvalitet, når du ikke længere ønsker at arbejde. Uden en god pensionsordning kan du ende med en lavere  levestandard, end du havde drømt om, når du har nået pensionsalderen.

Det er ofte komplekst at navigere rundt i hvad de forskellige pensionsordninger har at byde på, og det kan være svært at holde sig opdateret  på de forskellige regler og guide dig i forhold til, hvilke investeringsprodukter der passer bedst til din pensionsplan.  På den måde kan vi sikre, at du altid har den bedst mulige pensionsplan.

En formueplan er en overordnet startegi for din økonomi. den højde for din nuværende økonomiske situation, dine økonomiske mål og dine risikopræferencer, og den hjælper dig med at træffe de rigtige økonomiske beslutninger og nå dine mål.

Formuerådgivning ved os, kan give dig en objektiv gennemgang af din økonomi. Vi vil samarbejde med dig for at udvikle en formueplan baseret på dine ønsker og behov. Vi sørger også for at formueplanen tager højde for alle de faktorer, der kan påvirke din økonomi, herunder din indkomst, din gæld, dine investeringer og din pension. På denne måde kan du være sikker på at du har en stabil og tryg økonomisk situation.

Så vidt det er muligt, hjælper vi med at skaffe finansiering, uanset om det er via et pengeinstitut eller via en ekstern investor. 

Det du betaler til os, er det vi tjener. Prisen varierer for opgave til opgave, idet den udregnes efter opgavens omfang og timeforbruget – det kan være på timepris eller som en fast årlig aftale, der passer til dine behov. Vores forretningsmodel er baseret på, at dine interesser altid kommer først. Vi tager kun betaling fra dig som kunde og modtager ingen betaling fra tredjepart. 

Har du lyst til at høre mere?

Kontakt os helt uforpligtende og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig​