75.000 kr. blev der samlet ind til syge og sårbare børn og unge.

Gennem de seneste to uger har vi hos DitFinanshus været med til at samle penge ind til velgørenhedsfonden CoolUnite og Skaga FMs velgørenhedsarrangement Vendelbo Dysten. Her har fem virksomheder kæmpet om at samle flest penge ind til det velgørende formål.

DitFinanshus valgte at arrangere en Padel turnering med 48 deltagere fra 41 forskellige virksomheder, som kæmpede bravt og med godt humør og dagen sluttede med en stor auktion, hvor de indsamlede sponsorgaver blev bortauktioneret på fineste vis af Viceborgmester Per Møller.

Vi er stolte over, at vi vandt dysten om at samle flest penge ind til det gode formål, men mest af alt er vi glade for at kunne støtte udsatte børn og unge i Hjørring Kommune.

TAK for en fantastisk dag og ikke mindst til de 21 sponsorere der var med til at støtte Padel arrangementet med alt lige fra pengedonationer til sponsorering af mad og meget andet. Vi kunne ikke have afholdt arrangementet uden jeres store støtte og tak til Jacob Risgaard fra Cool Unite for at overrække den fine pokal.

Tusind tak til vores sponsorere.

Se en film fra dagen her