Lars Glinvad

En effektiv gennemgang af privatøkonomien

Lars Glinvad, Adm. direktør i Vendsyssel FF

Gennem sit nuværende job som direktør i Vendsyssel FF og en række andre interessante stillinger i erhvervslivet, møder Lars Glinvad mange dygtige fagprofiler gennem hans netværk. Han har derfor altid haft fingeren på pulsen og holdt sig opdateret bl.a. hvilke investeringer og økonomiske tiltag, der er værd at forfølge. Derfor valgte han også at kontakte DitFinanshus for at få lavet en 360 graders gennemgang af privatøkonomien for at se, om der gemte sig nogle fordelagtige optimeringer. 

Lars Glinvad er meget bevidst om løbende at få taget et kig på de forskellige økonomiske aspekter og optimere de steder, hvor det er muligt. I privat regi har han derfor også altid rådført sig med forskellige eksperter for at opnå det bedst mulige økonomiske setupDerfor besluttede han sig for, at få DitFinanshus til at lave en gennemgang og analyse af privatøkonomien for at få klarlagt om familien havde de mest fordelagtige lån, forsikringer, investeringer og pensionsopsparing 

En MR-scanning af familiens økonomi

Efter et formøde med DitFinanshus, hvor Lars blev spurgt ind til alle aspekter af familiens privatøkonomi, fremsendte han efterfølgende de forskellige lånebetingelser og forsikrings- og pensionspapirer. Alt blev undersøgt og analyseret af Trine Rubæk, som er ekspert indenfor privatøkonomi, pension og formueforvaltning. Efter en grundig gennemgang vendte hun retur med resultatet af analysen og en række anbefalinger til, hvilke områder, der kunne optimeres.  

Familiens forskellige typer af lån og tilhørende betingelser så fine ud, men Lars Glinvads nyligt indgåede aftale med hans pensionsselskab kunne optimeres betragteligt, hvilket overraskede ham meget.  

”Min spritnye aftale med mit pensionsselskab viste sig at være knap så fordelagtig, som jeg havde forventet. På trods af at jeg havde lyttet til anbefalinger fra en ekstern pensionsmægler i sin tid, viste det sig alligevel, at DitFinanshus kunne anbefale en langt bedre sammensætning end den eksisterende løsning”, udtaler Lars Glinvad. 

Store besparelser på forsikringsprodukterne

Analysen fra DitFinanshus viste, at prisen på de forsikringer og investeringer, som Lars Glinvad havde gennem sin pensionsordning, var i den høje ende og på baggrund af forsikringstilbud, som DitFinanshus havde hentet ind fra andre selskaber, kunne han nu presse sit nuværende selskab ned i pris. Her var det bl.a. hans tab af erhvervsevne forsikring, som lå i den høje ende.  

Desuden bestod hans gamle setup af et dyrt investeringsprodukt. Man kan investere i forskellige pensionsfonde og her havde Lars Glinvad en af de dyrere investeringer med højere omkostninger. Derfor blev han anbefalet at skifte investeringen over i en af de andre fonde, med samme produktfortefølje og risiko – til en noget lavere pris. De forskellige omrokeringer og prisforhandlinger resulterede i en besparelse på adskillelige tusinde kroner om året. 

”Jeg vil klart anbefale alle at få lavet samme MR-scanning af privatøkonomien. Det giver en stor tryghed og ro at få en uvildig ekspert ind over. Og så er det jo fantastisk, at vi oveni har sparet mange tusinde kroner om året, som betyder en kæmpe forskel på den lange bane”, fortæller Lars Glinvad. 

Vil du vide mere om, hvad DitFinanshus kan hjælpe dig med?

Ønsker du at vide mere om hvad DitFinanshus kan hjælpe dig og din familie med, så er du meget velkommen til at kontakte vores pensionsekspert og økonomiske rådgiver Trine Rubæk på tlf. 54589491 eller på mail: trine@ditfinanshus.dk 

Du kan også udfylde kontaktformularen nedenfor.

Andre Kundecases

Du kan læse andre hvordan vi har hjulpet andre kunder her

Vi er en af Nordjyllands førende indenfor uvildig og uafhængig rådgivning til private og virksomheder