Aktuelle arrangementer

Ingen aktuelle arrangementer på nuværende tidspunkt

Tidligere arrangementer

Fredagsbar i Vrå

Fredag den 21-06-2024 inviterer DitFinanshus til fredagsbar i Idrætscenter Vendsyssel fra 15.00-17.00. 

Kom og nyd en afslappet eftermiddag! Det vil være en god mulighed for at lære hinanden bedre at kende og tage en pause fra den travle hverdag

Vi håber at se dig

Læs mere »

INVESTERINGS-SALON FOR KVINDER

Kvinde økonomi event med DitFinanshus og aktiemor.dk

Drømmer du om at komme igang med at investere?
Men har du brug for lidt hjælp til at komme igang, så har vi den helt oplagte mulighed for dig.

Læs mere »

Velgørenheds-padel med DitFinanshus

Vi samler ind til kroniske syge børn i DK, der har brug for det – og du kan være med. Så kom med søndag den 11. februar 2024, når DitFinanhus sammem med SMILfonden og  øvrige sponsorer inviterer til velgørenhedsturnering i Padel

Læs mere »

Padel Netværk

Vi vil skabe et padelnetværk med en masse spændende mennesker. Første torsdag i hver måned mødes vi til padel, morgenmad og netværk i Hjørring.

Læs mere »

Golfarrangement

I DitFinanshus havde vi fornøjelsen af at være medarrangør af dette års Netværksdag & Golf arrangement på Brønderslev Golfklubs smukke baner. Vi havde en fantastisk dag fyldt med masser af networking, golf og hyggeligt samvær med lokale erhvervsfolk, kunder og samarbejdspartnere. Det var en sand fornøjelse at mødes med en lang række spændende erhvervsprofiler og virksomheder.

Læs mere »

Investerings arrangement

Hos DitFinanshus havde vi fornøjelsen af at være vært for et særdeles interessant og højaktuelt investeringsarrangement tirsdag aften med fokus på de spændende investeringsmuligheder inden for den store energiomstilling.

Læs mere »

Vendelbodysten.

Vi samler ind til dem, der har brug for det – og du kan være med. Så kom med søndag den 12. februar 2023, når DitFinanhus og 19 øvrige sponsorer inviterer til velgørenhedsturnering i Padel: Vendelbo-dysten.

Læs mere »

Julehygge med DitFinanshus

13. december afholdte vi julehyggedag for næsten 100 af vores kunder med familier, hvor vi fik gløgg og spiste æbleskiver og hver i sær fandt sit helt eget juletræ.

Læs mere »