Nyheder

Se de seneste nyheder hos DitFinanhus

Nyheder

Her kan I læse om forskellige nyheder, artikler og arrangementer ved DitFinanshus 

Arv og velgørende formål

Hos DitFinanshus vil vi gerne hjælpe dig med at blive klogere på, om det vil være en løsning for dig at donere en del af din arv til et velgørende formål. Når du donerer en del af din arv til et velgørende formål, vil det i sidste ende betyde en større udbetaling til dine arvinger.

Læs mere »

Artikler med DitFinanshus

DitFinanshus har fået en del opmærksomhed. Her er en række artikler med DitFinanshus. 

Aktiemor og DitFinanshus giver gode råd til kvinder

Sisse Fisker, bestyrelsesmedlem i DitFinanshus i Vrå, styrer slagets gang, når Trine Rubæk fra DitFinanshus og Line Skov fra aktiemor.dk onsdag den 13. marts klokken deler deres viden og erfaringer om investering – kun for kvinder denne gang.

Velgørenhedspadel spillede 35.000 ind til smilfonden

DitFinanshus’ velgørenhedspadel i det flotte center hos Padel Club Hjørring til fordel for SMILfonden blev en stor succes med masse af godt spil, hygge og ikke mindst hele 35.000 kroner indsamlet til fonden og det flotte arbejde for syge børn.

DitFinanshus i Vrå har to års fødselsdag

Trine Rubæk, Mads Sørensen og Thomas Houen kan i disse dage fejre to års fødselsdag med deres fælles virksomhed DitFinanshus, som har hovedkvarter hos Idrætscenter Vendsyssel i Vrå.

Eksperter advarer mod investeringer i ejendomsfonde: Høje omkostninger æder stor del af afkast 

Vores dygtige rådgiver, partner og medstifter Mads Sørensen har haft fornøjelsen af at udtale sig i en artikel om investeringer i ejendomsfonde (i flot selskab med bl.a. seniorforsker Lars Krull og cheføkonom Morten Bruun Pedersen fra Forbrugerrådet Tænk) 

Mads, Trine og Thomas drømmer stort og har gode råd til din økonomi

Læs om stifterne af DitFinanshus i denne artikel fra Nordjyske

DitFinanshus vandt Vendelbo Dysten

DitFinanshus deltog i vendelbodysten, hvor fem virksomheder kæmpede om hvem der kunne indsamle flest penge til udsatte unge. DtFinanshus indsamlede  75.000 kr.  hvilket gav os sejren. Læs om det i Nordsøposten

Presse kontakt

Hvis du vil snakke med DitFinanshus, om noget der vedrører presse, så kontakt Mads Sørensen. 

Mads Sørensen
Telefon: 54589493
Mail: mads@ditfinanshus.dk

Følg os

Facebook

Linkedin

Mail