Uvildig Pensionsrådgivning – der giver økonomisk råderum

Det er vigtigt at have styr på sin pensionsopsparing, selvom der er mange år til, at du går på pension. Det kan dog være svært at tage stilling til, hvordan man bedst planlægger sin pension, derfor kan det være rart at snakke med en pensionsrådgiver. Har du brug for privat, uvildig pensionsrådgivning, så kontakt os ved DitFinanshus.

Vi kan nemlig hjælpe dig med at planlægge din pension, som du ønsker den. Vi kan hjælpe dig med at lægge en plan for din pension, samt kigge på de forsikringer og lignende, du kommer til at have. Vi kigger på din nuværende situation og hjælper dig med at finde ud af, om noget skal ændres, eller du er fuldt tilfreds, som det ser ud nu. På denne måde undgår du uforudsete udfordringer. Du får også en bedre ide om, hvordan din tilværelse kommer til at se ud, som det er nu, når du går på pension.

Det kan være en rigtig god ide at kigge på pensionen tidligt. Det gør nemlig, at der kommer til at være mindre arbejde i det. Du behøver ikke smide store summer af penge i din pensionsopsparing, hvis du starter tidligt. Hvor mange penge du skal lægge i din pensionsopsparing, kommer også helt an på, hvilken pensionstilværelse du vil have. 

 

Uvildig Pensionsrådgivning – også selvom du snart går på pension

 

Hos DitFinanshus hjælper vi dig også med uvildig pensionsrådgivning, selvom du snart kan gå på pension. Vi hjælper dig med at kigge på din pensionsopsparing og rådgiver dig ud fra denne. På denne måde ved du, om der er noget, du skal have ændret med det samme, eller om du kan blive ved, som du plejer. Det kommer som sagt helt an på, hvilken tilværelse du gerne vil ende med, når du går på pension. 

Vi kan også hjælpe dig med at kigge på, om du har pensionsopsparinger flere steder, og hvordan du aktiverer din pensionsordning. Pensionsordninger kan være meget forvirrende for de fleste. Derfor vil vi hjælpe dig med at forstå din pensionsordning, så du går den bedste fremtid i møde. 

Hos DitFinanshus rådgiver vi både private og erhverv med deres økonomi. Vi tilbyder rådgivning, som altid tager udgangspunkt i dine behov og ønsker. Vil du høre mere, kan du kontakte os på tlf. 70 20 20 13 eller mail: info@ditfinanshus.dk.