Karriere

Bliv en del af DitFinanshus

Kvaliteten af medarbejdernes arbejde har en afgørende indflydelse på vores succes. Derfor er det vigtigt at finde kompetente medarbejdere, der er i stand til at håndtere kundernes individuelle behov.  Herunder kan du læse lidt om hvad DitFinanshus kan tilbyde som arbejdsplads. 

Karriere hos DitFinanshus

Vi kan vokse sammen

DitFinanshus blev etableret i 2021. Som en forholdsvis ny virksomhed vokser vi derfor stadig meget. Dermed er det nu, at det er mest spændende, at blive en del af DitFinanshus.

Nye udfordringer

Hos DitFinanshus er vi altid i forandring og klar til at prøve nye ting. Hvis du kan lide nye udfordringer og et dynamisk miljø, så er vi noget for dig. 

Gør en forskel

Hos DitFinanshus får du chancen for at gøre en virkelig forskel for den enkelte kunde.

Uformelt arbejdsmiljø

Hos DitFinanshus bliver du en del af et uformelt miljø, hvor alle har noget at skulle have sagt. 

DISC-analyse

Hvis du gør karriere hos DitFinanshus, vil du blive bedt om at tage en DISC test.

DISC-analysen er en populær personlighedsprofilmetode, der hjælper med at forstå forskellige adfærdsmønstre og kommunikationsstile. Den deler mennesker op i fire primære personlighedstyper: Dominans (D), Indflydelse (I), Stabilitet (S) og Kompetence (C).

    • Dominans (D): Mennesker med høj Dominans-værdi er målrettede, resultatorienterede og beslutsomme. De kan lide at tage ledelsen og overvinde udfordringer.

    • Indflydelse (I): Indflydelsesrige personer er udadvendte, charmerende og sociale. De trives i sociale sammenhænge, elsker at netværke og påvirker ofte andre.

    • Stabilitet (S): Stabile individer er tålmodige, loyale og gode lyttere. De søger harmoni, trives i rutine og arbejder godt i team.

    • Kompetence (C): Personer med høj Kompetence er analytiske, præcise og fokuserede på detaljer. De sætter standarder og regler højt og arbejder metodisk.

DISC-analysen hjælper med at øge selvindsigt og forbedre samarbejde ved at identificere styrker og svagheder i kommunikation og samarbejde mellem forskellige personlighedstyper. Det vil dermed hjælpe os med at finde den rette plads til dig ved DitFinanshus. 

Her kan du læse mere om DISC-profil

Kontakt

Hvis du er interesseret i en karriere hos DitFinanshus så kontakt Lars Guldager

Lars Guldager

Lars har over 48 års erfaring inden for den finansielle sektor, heraf mange år med fokus på ledelse, udvikling af mennesker og organisation. Siden 2013 har Lars arbejdet som HR-direktør i et af de større danske pengeinstitutter og har derfor brede kompetencer inden for HR-funktionens discipliner. Lars har ønsket sig lidt mere frihed og har derfor ladet sig pensionere, men det er dog fortsat muligt at trække på hans mangeårige erfaring inden for HR.

Lars lægger stor vægt på ordentlighed. Ligeledes er åbenhed, ærlighed og tillid vigtige værdier for ham, da det er nødvendigt for at skabe udvikling.

 

Kontakt Lars på telefon 20226186 og mail Lars@ditfinanshus.dk

Lars Guldager hjemmeside med filter