Investeringsforening – Uvildig rådgivning der sikrer et godt afkast

Det er blevet populært at investere sin opsparing i blandt andet aktier. Man kan på denne måde forøge sine penge, men det kommer også med en del risici. Det er derfor rigtig at være opmærksom på, at man kan miste penge. Derfor skal man blandt andet ikke investere flere penge, end ens økonomi kan holde til. Vil du gerne investere nogle penge, og samtidig opnå stor spredning af dine penge for at minimere din risiko? Så kan det være en rigtig god ide at investere igennem en investeringsforening, da dette kan give et bedre afkast. Hos DitFinanshus kan vi hjælpe dig med at finde de bedste investeringsmuligheder – både danske og udenlandske. 

 

Som uvildig investeringsrådgiver kan vi hjælpe dig med at sammensætte en portefølje af investeringsforeninger. Disse indeholder typisk aktier, obligationer og lignende. Vi laver denne ud fra din risikovillighed, og hvordan du får mest mulig belønning i forhold til denne. Vi ser bredt i markedet og er ikke afhængige af at sælge bestemte produkter. Det betyder, at vi sammensætter en portefølje efter dine ønsker og behov.

 

 

Investeringsforening – vi har fokus på dig

 

Der er mange gode investeringsmuligheder og hos DitFinanshus hjælper vi dig med at finde de bedste for dig. Vi tænker altid på, hvilke omkostninger, der er de rette i din pågældende situation, da der kan være meget stor forskel på omkostningerne i investeringsforeningerne. 

 

Derfor sørger vi altid for at have en solid grund til sammensætningen af din portefølje. Omkostningerne fra investeringsforeningerne kan være svære at gennemskue for de fleste. De kan dog gøre en stor forskel på opsparingens størrelse. Vi kan vejlede dig til at tage det bedste valg, som kan give det bedste afkast. 

 

Hos DitFinanshus har vi nemlig fokus på dine investeringsomkostninger, mens vi kigger bredt i markedet. Vi vil nemlig sikre din frihed til at vælge, så du får mulighed for at vælge ud fra dine egne ønsker og behov. Vi rådgiver dig selvfølgelig igennem det hele, så du kan føle dig sikker igennem hele forløbet. 

 

Hos DitFinanshus rådgiver vi både private og erhverv med deres økonomi. Vi tilbyder rådgivning, som altid tager udgangspunkt i dine behov og ønsker. Vil du høre mere, kan du kontakte os på tlf. 70 20 20 13 eller mail: info@ditfinanshus.dk.