Højt humør, flot spil på banen og stor bydelyst til velgørenhedsauktion i Hjørring

Foto: Palle W. Nielsen
https://nordsoeposten.dk/ditfinanshus-sluttede-vendelbo-dysten-med-flot-padel-dag/

Det landsdækkende DitFinanshus, med hovedkvarter i Vrå, stod søndag bag et flot og meget vellykket velgørenheds-arrangement hos Hjørring Padel på Frederikshavnsvej, hvor der blev spillet om penge.

Altså penge til velgørenhedsfonden CoolUnite og Skaga FMs Vendelbo Dysten, som DitFinanshus sammen med fire andre lokale virksomheder har deltaget i over to uger. Det handler om at samle penge sammen til udsatte børn og unge i Hjørring kommune.

– DitFinanshus er med i Vendelbo Dysten med det formål at hjælpe udsatte børn i Hjørring kommune. Vi har med stor fornøjelse taget del i Vendelbo Dysten og sluttede af med at indbyde til padel i det flotte center i Hjørring, fortæller Mads Sørensen, direktør i DitFinanshus.

 

– Vi spillede på seks baner, havde deltagelse af 41 virksomheder og 48 spillere, som sammen med sponsorer både havde betalt for at deltage, betalt for gevinster til auktion, mad og meget mere. Det var utrolig flot af alle, og tak for det, lyder det fra DitFinanshus.

Viceborgmester Per Møller ledede efter spisning auktionen med stram, morsom og indbringende håndsving, og det indsamlede beløb er givet stort, når først det hele er talt op.

 

Dit Finanshus er et uvildigt, finansielt rådgivningshus, som beskæftiger sig med optimering af både privatpersoners og virksomheders økonomi.

Vendelbo Dysten slutter ved midnat søndag, og indtil da kan du stadig nå at hjælpe børnene i Hjørring Kommune ved at donere på dette mobilepay nummer. Mobilepay 100 kroner til nr: 80 05 05 – Navn: CoolUnite – Dit Finanshus.

Bidragsyderne har mulighed for at vinde en uvildig rådgivning til en værdi af 10.000 kroner og samtidig støtte et fantastisk formål i Hjørring Kommune.

Du har mulighed for at vinde en uvildig gennemgang af din eller din virksomheds økonomi. Der kan være tusindvis af kroner at spare på dine gebyrer, skat, investering og forsikringsomkostninger med videre.

– Vi sætter stor pris på jeres hjælp, og vælger derfor at trække lod blandt vores donorer til det gode formål ved at donere en uvildig økonomisk gennemgang af din økonomi til en værdi af op til 10.000 kroner. Vi trækker den heldige og godhjertede vinder mandag den 13. februar 2023.

Vendelbo Dysten er en venskabelig og velgørende dyst mellem fem lokale virksomheder: Spar Hjørring på Nordens Allé, DitFinanshus i Vrå, Høj Data og Høj Farver i Hirtshals, Supervin.dk og Bilhuset Hjørring.

Læs hele artiklen her:

https://nordsoeposten.dk/ditfinanshus-sluttede-vendelbo-dysten-med-flot-padel-dag/