Sanne Svendsen

Marketing | Sociale medier | Kommunikation

Telefon 70202013 og mail info@ditfinanshus.dk

Om Sanne Svendsen

Sanne er en erfaren marketing- og kommunikationsspecialist med over 14 års erfaring. Hun har en imponerende karriere inden for både byggeri- og industribranchen. Hendes lidenskab strækker sig over alle facetter af markedsføring og kommunikation.

Gennem årene har Sanne arbejdet i en bred vifte af virksomheder, hvor hun har håndteret store marketingopgaver og projekter. Hun har haft succes med at udvikle nye websites, apps og designværktøjer. Derudover har hun en omfattende erfaring med at skabe indhold til sociale medier, websites, video, artikler, brochurer og en bred vifte af salgsfremmende aktiviteter og kampagner.

Sanne har en struktureret tilgang til hendes opgaver og er drevet af at sætte og nå mål. Hun har en solid forretningsforståelse og anvender både fakta og intuition i alt, hvad hun gør.

Hvis du søger en dedikeret og resultatorienteret marketing- og kommunikationsekspert, er Sanne den rette person til opgaven. Hun vil hjælpe dig med at nå dine mål og skabe en stærkere tilstedeværelse for din virksomhed.