Medarbejder

Erik Nørgaard-Pedersen

Ejendomsmægler | Valuar | Konsulent

Telefon 40268889 og mail erik@ditfinanshus.dk

Om Erik Nørgaard-Pedersen

Erik har en solid baggrund som bankuddannet og er desuden uddannet statsautoriseret ejendomsmægler og valuar. Erik har senest arbejdet som vurderingschef for erhvervsejendomme i et større pengeinstitut.

Med flere års erfaring fra bankverdenen, ejendomsudviklingsselskaber og kreditforeninger, samt deltagelse i forskellige udstykningssager og ejendomsudviklingsprojekter, besidder Erik den ekspertise som er nødvendig i rådgivningen indenfor projekt- og ejendomsudvikling.

Erik har en bred erfaring at trække på indenfor ejendomsudvikling, hvor han blandt andet rådgiver om generel projektudvikling, optimering af udlejningsejendomme og lokalisering til detailkæder.

Erik fungerer som professionelle sparingsparter for dig der ønsker rådgivning inden for arealudvikling, assistance vedrørende infrastrukturudvikling af parcelhus- og rækkehusprojekter, samt assistance ved udarbejdelse af udbudsmateriale med fokus på materialer og særlige forhold, samt

Erik kan også tilbyde konsulentbistand i forbindelse med forhandlinger med kommunen og forhandlinger med erhvervslejere vedrørende regulering, uopsigelighed, huslejeforhandlinger og generelle lejeforhold

Kontakt Erik: