Værdier og vision

Det der driver os fremad i DitFinanshus

Vores værdier

Vi er nærværende

Vi gør vi en dyd ud af at være tilgængelige for dig, og forstå din individuelle situation. Du får alle ansatte på teamet stillet til rådighed, og vil derfor opleve alle vores kompetencer på tværs. Vi svarer hurtigt på mail, eller sms, og vi er altid tilgængelige for dig.

Vi er ordentlige

Åbenhed og gennemsigtighed er vigtige elementer når der rådgives om finansielle produkter, som allerede kan være svære at gennemskue. Vi bruger derfor tid på at afdække hvad du betaler i dag – og du må aldrig være i tvivl om hvad du betaler til os. Åbenhed mener vi nemlig skaber langvarige relationer med dig.

Vi er gennemsigtige

Vi tror på, at du har behov for en rådgiver, du kan regne med og stole på. Vi tror på, at ordentlighed er vigtigere end nogensinde før, når vi sammen med dig, din familie og din virksomhed skal træffe de rette økonomiske og strategiske beslutninger.

Vi er nærværende

Vi gør vi en dyd ud af at være tilgængelige for dig, og forstå din individuelle situation bedst muligt. Du får samtidig alle ansatte på teamet stillet til rådighed, og vil derfor opleve alle vores kompetencer på tværs. Vi svarer hurtigt på mail, eller sms, hvis du foretrækker det, og vi er altid tilgængelige for dig.

Vi er ordentlige

Vi mener, at åbenhed og gennemsigtighed er vigtige elementer når der rådgives om finansielle produkter, som i forvejen kan være svære at gennemskue. Vi bruger derfor tid på at afdække hvad du betaler i dag – og du må aldrig være i tvivl om hvad du betaler til os. Åbenhed mener vi nemlig skaber langvarige relationer med dig.

Vi er gennemsigtige

Vi tror på, at du har behov for en rådgiver, du kan regne med og stole på. Vi tror på, at ordentlighed er vigtigere end nogensinde før, når vi sammen med dig, din familie og din virksomhed skal træffe de rette økonomiske og strategiske beslutninger.

Hos DitFinanshus leverer vi høj kvalitet og gode kundeoplevelser. Vi er proaktive og arbejder for et tæt samarbejde, der gør det nemt for vores kunder. Vi er gennemsigtige, resultatorienterede og arbejder som et team med iværksætterånd for at få tingene til at ske. Vi tager ejerskab, viser initiativ og kommunikerer med respekt og åbenhed.

Vores Vision

Vores mission

Vores mission er at hjælpe kunder med at nå økonomiske mål og drømme. Gennem vores uvildige rådgivning og skræddersyede løsninger stræber vi efter at skabe en positiv indvirkning på menneskers økonomiske fremtid. I DitFinanshus lægger vi vægt på at opbygge relationer baseret på tillid, ærlighed og nærvær. Vores dygtige medarbejdere er hjørnestenen i vores succes, og vi investerer i deres udvikling for at sikre kontinuerlig vækst og medarbejdertilfredshed. Med et stærkt fokus på vores lokalsamfund stræber vi efter at bidrage til vækst og bæredygtighed, for vi tror på, at vores succes skal gå hånd i hånd med det gode, vi kan skabe for andre.

DitFinanshus ønsker at være danskernes foretrukne uvildige finanshus, der skaber økonomisk vækst, frihed og muligheder for vores kunder og samfund.

Har du lyst til at høre mere?

Kontakt os helt uforpligtende og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig​