Bæredygtighed hos DitFinanshus

En forpligtelse til en grøn fremtid

Et skridt mod grøn IT

I DitFinanshus anvender vi genanvendte computere for at minimere vores miljøaftryk. Computere er uundværlige i vores arbejdsprocesser, men de har også en betydelig miljøpåvirkning. Ved at vælge genanvendte computere bidrager vi til en mere bæredygtig IT-praksis.

Igennem købet af disse computerer støtter vi også  OneTreePlanted, Weforest, samt forskellige sol, vind, og grøn energi projekter i Afrika og Asien. 

Læs mere

Egne bæredygtige notesblokke

Hos DitFinanshus bruger vi vores egne notesblokke trykt på FSC og EU-blomsten mærket papir. 

FSC er en international organisation, der fremmer ansvarlig skovforvaltning. Når papir er FSC-certificeret, betyder det, at de træfibre, som papiret er fremstillet af, kommer fra skove, der er forvaltet på en måde, der respekterer miljøet, er socialt gavnlig og økonomisk bæredygtig. 

Læs mere

EU-Blomsten er EU’s officielle miljømærke. EU-Blomsten garanterer, at produkterne har en reduceret miljøpåvirkning sammenlignet med lignende produkter

Læs mere

Socialt ansvar og lokalt engagement

Hos DitFinanshus er bæredygtighed også et spørgsmål om socialt ansvar. Vi samarbejder med Business Hjørring, som hjælper os med at finde jobledige kandidater, der matcher vores behov. Dette samarbejde gør det muligt for os at bidrage til at reducere arbejdsløshed og støtte det lokale samfund. Gennem samarbejdet med Business Hjørring fik DitFinanshus kontakt til Kettil, som i dag er en fast del af teamet. Kettil arbejder som udvikler hos DitFinanshus, og du kan læse mere om hvordan vores samarbejde begyndt her: Aktiveringsforløb resulterede i fast job og øget selvværd.

Hos DitFinanshus ønsker vi en bred vifte af kompetencer, for at opbygge et stærkt team, og her ser vi det som en stor fordel at kunne samarbejde med Business Hjørring, som har en bred kontaktflade med jobledige kandidater.

For lokal forankring, har vi placeret os midt i det vendsysselske. Vores lokaler ligger i Idrætscenter Vendsyssel, hvilket giver os gode kontakter og integrerer os i lokalsamfundet med gode muligheder for at følge og deltage i lokale tiltag. Vi støtter lokale sports- og kulturarrangementer, herunder som sponsor for Hjørring Futsal Klub og Vendelbodysten.

Derudover støtter DitFinanshus flere velgørende formål herunder Coolunite og Smilfonden

DitFinanshus er en bæredygtig bevidst virksomhed, der prioriterer og værner om den verden, vi alle er en del af. Vores daglige handlinger og beslutninger afspejler vores forpligtelse til at agere ansvarligt og reducere vores miljøpåvirkning.

ESG

Selvom vi ikke er lovmæssigt forpligtede til at udarbejde en ESG-rapport, har vi valgt at tage initiativet og de første skridt mod implementering af bæredygtighedselementer i vores daglige praksis. Dette afspejler vores kerneværdier om nærvær, gennemsigtighed og ordentlighed. Vi tror på, at selv de små valg har stor betydning for en bæredygtig fremtid.

Hos DitFinanshus arbejder vi aktivt for at integrere bæredygtighed i alle aspekter af vores virksomhed. Fra brugen af genanvendte computere til vores samarbejde med Trefadder og Hjørring Business. Med vores engagement i ESG-principper, er vi dedikerede til at gøre en positiv forskel. Vi inviterer vores kunder og samarbejdspartnere til at være en del af denne rejse mod en mere bæredygtig verden. Læs mere om ESG her: 

Har du lyst til at høre mere?

Kontakt os helt uforpligtende og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig​