Lån penge til virksomhed – Vi tilbyder uvildig professionel rådgivning                  

Det kan være svært for mange at finde den kapital, det kræver for at starte et nyt firma. Det kan nemlig koste en del penge, når man vil starte sit helt eget firma. Lån penge til virksomhed med hjælp fra DitFinanshus. Hos DitFinanshus kan vi give dig uvildig rådgivning omkring finansiering af din nystartede virksomhed. 

 

Skal du starte et større firma, kan det komme til at koste ret mange penge til at starte med.

Det kan være du skal leje lokale, købe varer, købe inventar, eller udvikle et nyt koncept, som du har brug for professionelle til at udvikle. Dette kan nemt komme op at koste flere 100.000 kroner, hvilket kan være ret svært at spare op til. Derfor kan vi i DitFinanshus rådgive dig om, hvordan du kan få kapital til at starte dit firma.

 

Det er ikke alle nye virksomheder, som koster mange penge at starte. Starter du et lille firma for dig selv, som grafiker, programmør, konsulent eller noget lignende, behøver det ikke at koste mange penge. Du har nok allerede de basale ting, du har brug for, for at starte virksomheden. Det kan for eksempel være en computer eller de programmer du skal bruge. Derfor kan du måske allerede sidde hjemme og arbejde på dit firma. Vil du arbejde fuld tid på at få dit nye firma op at køre, har du ikke brug for finansieringen af dit firmas udgifter, men kun penge at leve for. 

 

Lån penge til virksomhed – vi hjælper også etablerede virksomheder

 

Selvom dit firma er etableret og måske har været det i noget tid, så kan rådgivning omkring økonomi stadig være en meget stor hjælp. Hos DitFinanshus kan vi hjælpe dig med at se på økonomien og finansiering til virksomheden. Det kan også være, at vi skal hjælpe dig med at rapportere til dit pengeinstitut og lave løbende budgetopfølgning. Der kan være mange grunde til at have brug for ekstra kapital til et firma.

 

Hos DitFinanshus rådgiver vi alle former for virksomheder, som skal låne penge. Vi hjælper så vidt muligt med at få en finansiering igennem til dit firma, uanset om det er gennem et pengeinstitut eller en ekstern, risikovillig investor. 

 

Hos DitFinanshus rådgiver vi både private og erhverv med deres økonomi. Vi tilbyder rådgivning, som altid tager udgangspunkt i dine behov og ønsker. Vil du høre mere, kan du kontakte os på tlf. 70 20 20 13 eller mail: info@ditfinanshus.dk.