Privat pensionsrådgiver

Det kan være en rigtig god ide at have en privat pensionsrådgiver til at kigge på ens pensionsordning. Det er nemlig vigtigt at have styr på sin pensionsordning, inden man går på pension. På denne måde er man sikret, at man ikke får nogle uforudsete økonomiske overraskelser. Hos DitFinanshus kan du få uvildig rådgivning om din pensionsordning.

 

Vi gennemgår din pensionsordning sammen med dig og hjælper dig med at lave en plan. Vi ser på din pensionsopsparing og hjælper dig med at finde ud af, om din pensionsordning skal ændres. Vi ser på, om din pensionsøkonomi kommer til at passe til din livsstil, når du går på pension. På denne måde kan vi hjælpe dig med at finde ud af, hvordan vi bedst ændrer den, så du får den tilværelse, du vil have, når du går på pension.

 

Det bedste for dig, vil være at starte med at kigge på din pension så tidligt som muligt. Så behøver du ikke at gøre det helt store arbejde for at få pensionen til at passe til din ønsker. Starter du tidligt med at se på pensionen, kan du derfor ofte nøjes med at lægge mindre beløb ind på din pensionsopsparing ad gangen. Det sætter derfor ikke det store pres på din nuværende økonomi. Men det gør en stor forskel i den sidste ende, når du kommer i gang i god tid.

Privat pensionsrådgiver hos Dit Finanshus

 

DitFinanshus er etableret for at kunne tilbyde kompleks rådgivning til både private og virksomheder. Vi tager altid udgangspunkt i dine behov og ønsker – også når det kommer til din pension. 

 

Derfor kigger vi altid på din nuværende pensionsordning sammenlignet med din nuværende tilværelse. Kan du leve den samme livsstil, når du går på pension, med den pensionsordning du har nu? Vi rådgiver dig i forhold til de ønsker og behov du har for dit fremtidige pensionsliv.

 

Med en privat pensionsrådgiver kan du derfor finde ud af, om der er noget du skal have ændret i din pensionsopsparing for, at du kan leve det liv, du gerne vil, når du går på pension. Er du tæt på pensionsalderen, rådgiver vi dig selvfølgelig også. Vi rådgiver dig ud fra at kunne opfylde dine behov og ønsker, og hvad det vil tage at nå dertil. 

 

Hos DitFinanshus tilbyder vi rådgivning, som altid tager udgangspunkt i dine behov og ønsker. Vil du høre mere, kan du kontakte os på tlf. 70 20 20 13 eller mail: info@ditfinanshus.dk.