Uafhængig pensionsrådgivning – vælg den rigtige pension

Uanset hvor du er i livet, er det vigtigt at tænke over din pension. Der findes flere forskellige slags pensionsordninger at vælge imellem, og det kan være forvirrende at finde rundt i. Det er heller ikke altid nemt at finde rundt i de forskellige ting, der følger med pension, såsom forsikringer. Uafhængig pensionsrådgivning er til dig, der mangler hjælp til at finde den pension, der passer til netop dine behov.

Hos DitFinanshus kan vi rådgive dig i din pension, og samtidig hjælper vi dig med at gennemgå forsikringer, du måske har. Vi kigger på din nuværende situation, og sammen med dig finder ud af. om tingene skal forblive som de er, eller om der er noget du ønsker skal ændres. Vi kan også rådgive dig om, hvem der skal modtage din pension, hvis du skulle gå bort. 

 

Tænk tidligt på pension med uafhængig pensionsrådgivning

Selvom du er ung og langt fra pensionsalderen, så er det en vigtig ting at tænke over. Jo tidligere jo bedre. For at hjælpe dig på bedste vis, så finder vi sammen ud af, hvilket liv du gerne vil leve, når du engang går på pension. Vil du gerne ud og rejse, når du går på pension, eller måske bare leve et stille og roligt liv derhjemme? Uanset hvad du har af planer og ønsker, så er uafhængig pensionsrådgivning en god start. Vi kigger på din nuværende opsparing og vurderer derudfra, om den er tilstrækkelig. Hvis ikke, så er det godt du er startet tidligt. For jo før du starter, jo mindre skal der til for at opnå det pensionsliv, du gerne vil have. 

Er du ved at nærme dig pensionsalderen, men mangler hjælp til at finde rundt i de mange muligheder? Så kan vi også hjælpe dig der. Vi står altid klar til at hjælpe dig, og med uafhængig rådgivning kan du sikre dig, at der ikke er nogen bagtanker med at sælge et bestemt produkt, men der er kun fokus på dig og dine ønsker. 

Hos DitFinanshus rådgiver vi både private og erhverv med deres økonomi. Vi tilbyder kompleks rådgivning, som altid tager udgangspunkt i dine behov og ønsker. Vil du høre mere, kan du kontakte os på tlf. 70 20 20 13 eller mail: info@ditfinanshus.dk.