Medarbejder

Lars Guldager

HR rådgivning

Kontakt Lars direkte på telefon 20226186 eller mail lars@ditfinanshus.dk.

Om Lars Guldager

Lars har over 48 års erfaring inden for den finansielle sektor, heraf mange år med fokus på ledelse, udvikling af mennesker og organisationer. Siden 2013 har Lars arbejdet som HR-direktør i et af de større danske pengeinstitutter og han har derfor en bred vifte af kompetencer inden for HR-funktionens discipliner.

Lars har ønsket sig lidt mere frihed og har derfor ladet sig pensionere, men det er dog fortsat muligt at trække på hans mangeårige erfaring inden for HR.

Lars tilbyder rådgivning og sparring indenfor rekruttering og onboarding, ligesom han har stor erfaring med udviklingssamtaler (herunder stress, sygefravær m.v.), samt konflikthåndtering og afskedigelse.

Lars tilbyder desuden lederudvikling og -sparing, organisations- og teamudvikling (som fx kultur, værdier, trivsel, kommunikation og samarbejde), ligesom han har erfaring med rådgivning indenfor personaleledelse med et stort fokus på trivsel via mental og fysisk sundhed.

Lars udarbejder desuden DiSC-adfærdsanalyser.

Lars lægger stor vægt på ordentlighed. Ligeledes er åbenhed, ærlighed og tillid vigtige værdier for ham, da det er nødvendigt for at skabe udvikling.

Læs mere om HR-rådgivning her

Kontakt Lars: