Formuerådgiver til DitFinanshus (Evt. deltid)

Er du en erfaren formuerådgiver, der søger større frihed og fritid? Så er denne stilling måske noget for dig.

Om Os

Vores vision er at være danskernes foretrukne uvildige finanshus, der skaber økonomisk vækst, frihed og muligheder for vores kunder og samfund. Gennem vores uvildige rådgivning og skræddersyede løsninger stræber vi efter at skabe en positiv indvirkning på kundernes økonomiske fremtid. Vi vil gerne være med til at hjælpe kunderne til at nå deres økonomiske mål og drømme.

Vi lægger vægt på at opbygge relationer baseret på tillid, ærlighed og nærvær. Vores dygtige medarbejdere er hjørnestenen i vores succes, og vi investerer i deres udvikling for at sikre kontinuerlig vækst og medarbejdertilfredshed. Med et stærkt fokus på vores lokalsamfund stræber vi efter at bidrage til vækst og bæredygtighed, for vi tror på, at vores succes skal gå hånd i hånd med det gode, vi kan skabe for andre.

Rigtig mange familier og virksomheder søger vores uvildige rådgivning. De har måske tidligere mærket, at salg og rådgivning ikke altid er til deres eget bedste. Hos os handler det modsat om at sikre vores kunder den bedste løsning med hele markedet som vores produkthylder.

Om Rollen

Som formuerådgiver hos os får du mulighed for at arbejde deltid og nyde større frihed og fleksibilitet. Du vil yde professionel rådgivning til vores kunder indenfor pensions-, formue- og investeringsområdet.

Om dig

    • Du har en bankfaglig uddannelse, gerne formuerådgiveruddannelsen og IDD-bilag 5, eller stor motivation for at blive opkvalificeret til at fylde rollen ud.
    • Du har erfaring indenfor økonomisk rådgivning og kan yde formuerådgivning fra dag ét.
    • Du har en særlig interesse i pensions- og investeringsområdet og dygtig til at formidle.
    • Du ønsker måske mere frihed og fleksibilitet i din arbejdstid og en løn, der følger indsatsen.
    • Du deler vores værdier (NÆRVÆRENDE – GENNEMSIGTIGE – ORDENTLIGE) og kan se dig selv være en del af dem.

Sidder du med flere spørgsmål – tøv ikke, du er velkommen til at kontakte en af os tre i DitFinanshus: Mads Sørensen, tlf. 54 58 94 93 – Trine Rubæk, tlf. 54 58 94 91 – Thomas Houen, tlf. 54 58 94 92. Du er også velkommen til at kontakte HR, v/Lars Guldager, tlf. 20 22 61 86.

Fra alle kan du forvente fuld fortrolighed.

Er du interesseret i at høre mere? Så send en ansøgning og dit CV hurtigst muligt – vi holder nemlig samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan sende din ansøgning til job@ditfinanshus.dk eller udfylde formularen nedenfor.

Når du sender din ansøgning til os, giver du samtidig dit samtykke til at vi må opbevare dine oplysninger. Læs mere her

Send din ansøgning