Formuerådgiver med partnerpotentiale til DitFinanshus

Brænder du for tilfredse kunder og synes du, det kunne være fedt at være med til at udvikle vores fælles spændende arbejdsplads – DitFinanshus? Så er stillingen her måske noget for dig.

Om Os

Vores vision er at være danskernes foretrukne uvildige finanshus, der skaber økonomisk vækst, frihed og muligheder for vores kunder og samfund. Gennem vores uvildige rådgivning og skræddersyede løsninger stræber vi efter at skabe en positiv indvirkning på kundernes økonomiske fremtid. Vi vil gerne være med til at hjælpe kunderne til at nå deres økonomiske mål og drømme.

Vi lægger vægt på at opbygge relationer baseret på tillid, ærlighed og nærvær. Vores dygtige medarbejdere er hjørnestenen i vores succes, og vi investerer i deres udvikling for at sikre kontinuerlig vækst og medarbejdertilfredshed. Med et stærkt fokus på vores lokalsamfund stræber vi efter at bidrage til vækst og bæredygtighed, for vi tror på, at vores succes skal gå hånd i hånd med det gode, vi kan skabe for andre.

Rigtig mange familier og virksomheder søger vores uvildige rådgivning. De har måske tidligere mærket, at salg og rådgivning ikke altid er til deres eget bedste. Hos os handler det modsat om at sikre vores kunder den bedste løsning med hele markedet som vores produkthylder.

Om Rollen

Du får en central rolle i vores team med mulighed for at blive partner. Din opgave bliver at rådgive vores formuende kunder og være med til at udvikle vores virksomhed. Du vil have stor frihed og ansvar og mulighed for at forme din egen arbejdsdag.

Om dig

   • Du har en bankfaglig uddannelse, gerne formuerådgiveruddannelsen og IDD-bilag 5, eller stor motivation for at blive opkvalificeret til at fylde rollen ud.
   • Du har erfaring indenfor rådgivning  af det formuende segment
   • Du har en særlig interesse i pensions- og investeringsområdet og dygtig til at formidle.
   • Kan måske ønske dig mere frihed til ansvar – eksempelvis en mere fleksibel arbejdstid og hvor lønnen følger indsatsen.
   • Du drømmer om at bygge dit eget op under vores paraply og et ønske om at udnytte et eventuelt forretningspartnerskab.
   • Du deler vores værdier (NÆRVÆRENDE – GENNEMSIGTIGE – ORDENTLIGE) og kan se dig selv være en del af dem.

Sidder du med flere spørgsmål – tøv ikke, du er velkommen til at kontakte en af os tre i DitFinanshus: Mads Sørensen, tlf. 54 58 94 93 – Trine Rubæk, tlf. 54 58 94 91 – Thomas Houen, tlf. 54 58 94 92. Du er også velkommen til at kontakte HR, v/Lars Guldager, tlf. 20 22 61 86.

Fra alle kan du forvente fuld fortrolighed.

Er du interesseret i at høre mere? Så send en ansøgning og dit CV hurtigst muligt – vi holder nemlig samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Du sender din ansøgning via job@ditfinanshus.dk

Når du sender din ansøgning til os, giver du samtidig dit samtykke til at vi må opbevare dine oplysninger. Læs mere her

Send din ansøgning