Pensionsplanlægning

Vi rådgiver dig om pension og planlægger din pensionstilværelse

Fordele ved pensionsplanlægning hos os.

Forståelse

Vi tilbyder at guide dig igennem de komplekse regler og betingelser for pensionsordninger, så du kan træffe velinformerede beslutninger om din pensionsopsparing.

Tryghed

Vi udvikler en pensionsplan der giver dig en bedre forståelse for din fremtidige økonomiske situation, og som dermed skaber økonomisk tryghed for dig.

Investering

Vi analyserer hvilke investeringsprodukter der bedst passer til din pensionsplan, for at sikre en passende og diversificeret portefølje, der kan generere højt afkast på lang sigt.

Skræddersyet pensionsplan

Sammen skræddersyer vi en pensionsplan, der er passer til dine individuelle behov og ønsker, så du er sikret den rette pensionsopsparing, når du når pensionsalderen.

Opdateret viden

Vi sørger for, at du holdes opdateret om de seneste regler og betingelser på pensionsområdet, så du altid er velinformereret og kan træffe de bedst mulige beslutninger.

Planlægning af din pensionstilværelse

At tage stilling til din pension er afgørende, da det handler om at sikre din økonomiske fremtid og livskvalitet, når du ikke længere ønsker at arbejde, eller når du ikke længere er i stand til at arbejde. Din pensionsopsparing, som du bygger op gennem dit arbejdsliv, bliver en vigtig ressource, når du går på pension, og det er derfor vigtigt at du planlægger dette.

Få overblik med DitFinanshus

Hos DitFinanshus tilbyder vi pensionsrådgivning, så du lettere kan navigere i de forskellige pensionsordninger og investeringsmuligheder. Reglerne og betingelserne for pension ændrer sig ofte, og det kan være svært at følge med i disse ændringer. Vi holder dig opdateret på de seneste ændringer og regler og sikre, at du altid har den mest

Erfaren pensionsrådgivning

Pensionsrådgivning er en kerneydelse hos DitFinanshus, og vores uvildige rådgivere har mange års erfaring i at rådgive, vejlede og finde de bedste løsninger for dig som kunde.

Planlæg din økonomiske fremtid med en solid pensionsplan

Læs mere om de forskellige områder indenfor pension her

Vi er en af Nordjyllands førende indenfor uvildig og uafhængig rådgivning til private og virksomheder

Mød din økonomiske rådgiver

Har du lyst til at høre mere?

Kontakt os helt uforpligtende og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig​