Investering i pensionselskaber

Vidste du, at investeringer i Pensionsselskaber ofte er et godt valg når vi ser på investeringsomkostninger? Netop investeringsomkostningerne er en vigtig faktor at kigge ind i, da det på den lange bane kan betyde en stor forskel om de årlige omkostninger i procent ligger på 0,5%, 1% eller 1,8%

Pensionsselskaber håndterer ofte rigtig mange menneskers pensionsopsparinger samtidig. Det er lidt som at købe ind i en stor engroshandel, hvor man kan få mængderabat, fordi man køber meget ind på én gang. På denne måde kan pensionsselskaberne forhandle sig til lavere omkostninger, når de investerer dine penge, fordi de investerer store beløb ad gangen. Desuden fokuserer Pensionsselskaber primært på pensionsopsparing og kan derfor have en mere neutral tilgang til valg af investeringer, da de ikke nødvendigvis fremmer egne produkter på samme måde.

Det er altid en god idé at spørge ind til, hvorfor et bestemt investeringsprodukt bliver anbefalet til dig, og om der er alternativer, du også bør overveje.

Det er dog vigtigt at huske på, at der også kan være nogle ulemper ved at samle dine pensionsordninger i et pensionsselskab. Hvis du har en pensionsordning med gode vilkår og fuld sikring ved død, kan du miste disse fordele.

Kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder, og lad os hjælpe dig med at finde den rette løsning. Du kan kontakte formuerådgiver Mads Sørensen på tlf. 54589493 eller mail mads@ditfinanshus.dk  eller udfylde formularen nedenfor. 

Vores rådgivning

Læs om de forskellige former for rådgivning vi kan tilbyde