Ejendomsudvikling

Professionel rådgivning og ekspertise fra DitFinanshus

DitFinanshus er din pålidelige og uvildige sparringspartner til at optimere dine ejendomsinvesteringer. 

Vi hjælper dig med at træffe velovervejede beslutninger og evt. repræsentere dine interesser professionelt under forhandling. En dygtig sparringspartner kan være nøglen til at du trygt kan træffe de rigtige valg ud fra et optimalt beslutningsgrundlag,  og dermed opnå succes med at maksimere afkastet på dine ejendomsinvesteringer.

 

Din uvildige sparringspartner til ejendomsudvikling. 

 

Vi kan være din sparringspartner inden for følgende områder:

  • Udvikling af ejendomme generelt: Uanset om du planlægger boligprojekter, nyopførelse eller ombygning af erhvervsejendomme eller andre ejendomsudviklingsprojekter, kan vi bistå dig med at skabe optimale ejendomsløsninger.
  • Arealudvikling: Vores team kan hjælpe dig med at navigere dig gennem myndighedsprocessen med at overfører et areal fra landzone til byzone samt fra byzone til et attraktivt og myndighedsgodkendt projekt. 
  • Projektudvikling: Fra dispositionsplaner til overordnet strategisk planlægning, kan vi sikre en vellykket gennemførelse af dine ejendomsprojekter.
  • Byggemodning af parcelhus- og rækkehusprojekter: Vi tilbyder dig vejledning i planlægningen og koordineringen af byggemodning.
  • Optimering af boligudlejningsejendomme: Ved at udnytte vores ekspertise kan du maksimere udlejningspotentialet og afkastet på dine boligudlejningsejendomme.
  • Konsulentbistand i forhandlinger med kommunen: Vi kan repræsentere dig og agere som din konsulent under forhandlinger med kommunen, for at sikre dig bedst mulige resultater for dine ejendomsprojekter.
  • Stifinder til beliggenheder for kædeforretning: Hvis du ønsker at placere dine kædeforretninger strategisk, står vi klar til at identificere og evaluere optimale beliggenheder, der opfylder dine krav til beliggenhed. 
  • Forhandling med erhvervslejere: Vi tilbyder professionel rådgivning og bistand i forhandlingerne med erhvervslejere om huslejeregulering, uopsigelighed, huslejeforhold specifikt og andre relevante emner.
  • Hjælp til udbudsmateriale: Vores team kan hjælpe dig med udarbejdelse af udbudsmateriale, herunder valg af materialer og håndtering af særlige forhold, for at sikre en vellykket udbudsproces.

Vores rådgivning

Læs om de forskellige former for rådgivning vi kan tilbyde

Rådgiver

Erik Nørgaard

 Erik er  vores ekspert inden for projekt- og ejendomsudvikling.

Erik har en solid baggrund som bankuddannet og er desuden uddannet statsautoriseret ejendomsmægler og valuar. Han kommer fra en stilling som vurderingschef for erhvervsejendomme i et større pengeinstitut. Med flere års erfaring fra bankverdenen, ejendomsudviklingsselskaber og kreditforeninger samt deltagelse i forskellige udstykningssager og ejendomsudviklingsprojekter, besidder han den ekspertise, som du måske søger.

 

Kontakt Erik på telefon 40268889 og mail erik@ditfinanshus.dk