Firmapension til dine medarbejdere

Dedikeret, uvildig og uafhængig firmapension til dine medarbejdere

Firmapension til dine medarbejdere

Du gør garanteret allerede en masse godt for dine medarbejdere. Fordi de er dygtige. Fordi du ønsker, de skal have det godt, og fordi du gerne vil have, at de elsker at arbejde for dig.

Nu har du muligheden for at gøre endnu mere for dine medarbejdere. Noget der kan mærkes på den lange bane. Noget der kan være mange tusinde kroner værd for dine medarbejdere og virksomheden.

Du kan som virksomhed være med til at give dine endnu større økonomisk tryghed, frihed og sikkerhed til dine medarbejdere.

Vi tilbyder at hjælpe med at etablere en ny aftale vedrørende firmapension eller at gennemgå din virksomheds nuværende; Er den konkurrencedygtig, og er dine medarbejdere ordentligt sikret af ved sygdom eller dødsfald? Desuden ser vi på, om der kan skæres i nogle omkostninger, der sikrer dine medarbejdere en endnu bedre pensionstilværelse.

En lille omkostningsbesparelse kan gøre en stor forskel på den lange bane.

Hvorfor er en gennemgang af nuværende firmapension en god ide?

En god firmapension tiltrækker og fastholder de bedste medarbejdere, og skaber tryghed for både  medarbejderen og dennes familie. Det er godt for dig og din virksomhed, da dine medarbejdere er nøglen til, at din virksomhed præsterer, som den gør, og derfor skal dine medarbejdere altid have de bedste betingelser på markedet.

Medarbejderens familiemæssige forhold og økonomiske situation, er helt afgørende for sammensætningen af pensionsordningens dækninger, der skræddersys præcis til den enkelte medarbejder situation og behov.

En firmapension består typisk både af en opsparingsdel og en række forsikringer, der sikrer virksomheden og dine medarbejdere økonomisk, hvis der opstår sygdom, samt sikrer at dine medarbejdere hurtigst muligt bliver udredt, behandlet og vender tilbage til arbejdet.

Vi har nu skabt muligheden for, at du som arbejdsgiver, kan sikre dine medarbejdere en pensionsordning der er helt uvildig.

Det betyder, at vi kan hjælpe dig med at finde den bedste leverandør af firmapensionsløsninger på markedet ud fra dine og medarbejderens ønsker og behov.

Dine medarbejdere vil føle, at du tager et socialt ansvar – ikke kun for dem – men også for hele deres familie. Det giver loyale og trofaste medarbejdere og dermed bedre resultater

Det giver både tryghed og økonomisk overskud – og dermed frihed til drømme.

Vores kunder udtaler

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.”

Rådgiver

Trine Rubæk

Trine har mere end 17 års erfaring indenfor den finansielle sektor – dette gælder både privatøkonomisk  rådgivning, samt formueoptimering for private og virksomheder. Trine har en solid baggrund inden for formue- og pensionsrådgivning, senest som chef for pensionsområdet i et pengeinstitut med det overordnede ansvar for 3 lande. Hun har ligeledes stor erfaring med firmapensionsløsninger til virksomheder, og brænder altid for at opnå den bedst mulige løsning til dig.

 

Kontakt Trine på telefon  54589491 og mail trine@ditfinanshus.dk

8