Dine medarbejderes personlige rådgiver

Dedikeret, uvildig og uafhængig rådgivning for dine medarbejdere og deres familier

Du gør garanteret allerede en masse godt for dine medarbejdere. Fordi de er dygtige. Fordi du ønsker, de skal have det godt, og fordi du gerne vil have, at de elsker at arbejde for dig. 


Nu har du muligheden for at gøre noget helt særligt for dine medarbejdere. Noget der kan mærkes på den lange bane. Noget der kan være mange tusinde kroner værd for dine medarbejdere og virksomheden.

Du kan, som et medarbejdergode, tilbyde dem et helt unikt økonomisk rådgivnings setup, og dermed være med til at give dem økonomisk tryghed, frihed og sikkerhed.


DitFinanshus tilbyder uvildig økonomisk 360-graders rådgivning for medarbejderne i din virksomhed.


Hvorfor er uvildig økonomisk rådgivning som et medarbejdergode en god ide?

Vi er hele mennesker, så vi tager ofte jobbet med hjem, og endnu oftere privatlivet med på jobbet. Når der er ro og overblik på hjemmefronten, har medarbejderne mere overskud til at præstere endnu bedre på jobbet.  

Vi har nu skabt muligheden for, at du som arbejdsgiver, kan tilbyde dine dygtige medarbejdere en helt unik mulighed for at få gennemgået og optimeret deres økonomi fra A-Z.


Det unikke er, at de her har sikkerhed for, at den rådgivning de får, udelukkende er til fordel for dem og ikke for andre. Det kan de i mange tilfælde spare rigtig mange penge på.

Dine medarbejdere vil føle, at du tager et socialt ansvar – ikke kun for dem – men også for hele deres familie. Det giver loyale og trofaste medarbejdere og dermed bedre resultater


Uvildig økonomisk rådgivning har udelukkende det formål at skabe retning, overblik og besparelser for dine medarbejdere. Noget der på den lange bane giver langt større værdi for den enkelte end en potentiel varig lønforhøjelse.

Det giver både mental og økonomisk overskud – og dermed frihed til drømme.


Nu tænker du måske ”hvad koster det?

Det afhænger af hvilken pakke du vælger. Vi kan skræddersy et forløb til dine medarbejdere, præcis som du ønsker.

Så tag endelig fat i os, og hør præcis og konkret hvad vi kan gøre for dig, din virksomhed og dine medarbejdere. Det kunne f.eks. være et årligt uvildigt økonomisk 360 graders tjek af deres økonomi.

Vores kunder udtaler

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.”

Rådgiver

Lars Frilev

Lars har over 25 års erfaring inden for den finansielle sektor, hvor han de seneste 18 år har været filialdirektør med fokus på private og mindre erhverv. De mange år har givet en unik styrke inden for finansiering og kreditgivning, men han er også velbevandret inden for formueoptimering, investering, virksomhedsrådgivning og strategi. Lars er god til at udfordre normen og dine ideer, for på den måde at sikre de optimale løsninger for dig.

 

Kontakt Lars på telefon 30923484 og mail frilev@ditfinanshus.dk

Lars Frilev