Virksomhedens personlige rådgiver.

Dedikeret, uvildig og uafhængig rådgivning for din virksomhed

Virksomhedsrådgivning: Skab vækst og stabilitet

DitFinanshus tilbyder at blive din virksomheds personlige rådgiver. Her skaber vi i fællesskab et overblik over de ressourcer, drømme og mål som berører virksomheden. Vi gennemgår din nuværende økonomi og sammen udarbejder vi en strategisk retning, ud fra dine ønsker og behov.

Uanset om du har store planer om at udvide til nye markeder, optimere din drift for større effektivitet eller blot ønsker at opbygge en robust økonomisk base, så er velstruktureret økonomisk rådgivning afgørende. Det handler om at skabe vækst og stabilitet i hverdagen og være rustet til at håndtere det uventede.

Hvordan uvildig rådgivning gavner din virksomhed

Skræddersyet rådgivning:
Vi samarbejder med dig for at forstå dine mål og udvikle en økonomisk strategi, der passer nøjagtigt til din virksomhed.

Objektivitet: 
Vi fokuserer på dine behov og mål uden skjulte interesser eller særlige dagsordener.

Ekspertise:
Med vores erfaring og faglige indsigt kan vi give dig klare og forståelige oplysninger om dine muligheder.

Langsigtet succes:
Uafhængig virksomhedsrådgivning handler ikke blot om nu, men også om din virksomheds fremtid. Vi hjælper dig med at opbygge en solid økonomisk grund, der kan bære frugt i mange år fremover.

Financiering:
Vi hjælpe til at rapportere til pengeinstituttet og, så vidt det er muligt, hjælpe med at få en finansiering igennem, uanset om det er via et pengeinstitut eller via en ekstern investor.

Strategisk retning:
Vi sætter et stort arbejde i at binde alle rådgivere sammen (f.eks. advokat, revisor mv.), så vi sammen får sat en strategisk retning. Dermed er det ikke dig som virksomhedsejer, der skal være bindeled mellem interessenterne. Vi kan desuden deltage på bestyrelsesmøder og sikre, at virksomheden hele tiden ”sejles” i den rigtige retning.

Søg rådgivning, skab muligheder.

Uafhængig virksomhedsrådgivning handler om at udstyre dig med de nødvendige redskaber til at tage kontrol over din virksomheds økonomi og skabe de muligheder, du ønsker. Ved at arbejde sammen med os investerer du ikke blot i din virksomheds fremtid, men også i dens økonomiske tryghed.

 

Læs hvordan vi har hjulpet Kølemadsen her. 

Vores rådgivning

Læs om de forskellige former for rådgivning vi kan tilbyde

Vores kunder udtaler

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.”

Rådgiver

Thomas Houen

Thomas har mere end 22 års erfaring indenfor den finansielle sektor, og har særligt beskæftiget sig med rådgivning af virksomheder.  Han har mange års erfaring indenfor rådgivning omkring kreditgivning, finansiering, strategi, forretningsudvikling og organisatorisk læring. Thomas kommer senest fra en stilling som erhvervsdirektør i et pengeinstitut.

 

Kontakt Thomas på telefon 54589492 og mail thomas@ditfinanshus.dk

3