Fredagsbar i Vrå

Fredag den 21-06-2024 inviterer DitFinanshus til fredagsbar i Idrætscenter Vendsyssel fra 15.00-17.00. 

Kom og nyd en afslappet eftermiddag! Det vil være en god mulighed for at lære hinanden bedre at kende og tage en pause fra den travle hverdag

Vi håber at se dig

Læs mere »

Arv og velgørende formål

Hos DitFinanshus vil vi gerne hjælpe dig med at blive klogere på, om det vil være en løsning for dig at donere en del af din arv til et velgørende formål. Når du donerer en del af din arv til et velgørende formål, vil det i sidste ende betyde en større udbetaling til dine arvinger.

Læs mere »

Reform af personskatten

Den 14. december 2023 indgik regeringen en aftale om en omfattende reform af bl.a. personskatten. Lovforslaget er nu vedtaget, og det kan derfor være relevant at se nærmere på hovedpunkterne i forslaget og hvad det betyder for dig.

Læs mere »

Fremtidsfuldmagt

Ved du hvem der skal træffe beslutninger på dine vegne hvis du en dag bliver midlertidigt eller varigt syg eller på anden vis ikke selv kan træffe vigtige beslutninger? Hos DitFinanshus anbefaler vi dig at du overvejer at oprette en fuldtidsfuldmagt, for at sikre at dine ønsker og behov bliver tilgodeset på sikker vis, hvis nødvendigt.

Læs mere »

Oversete fradrag

På din årsopgørelse har du nok fået styr på rubrikkerne omkring din indkomst og dit befordringsfradrag. Men har du husket nogle af de mere oversete ting? Det er vigtigt at kontrollere det fortrykte beløb, der er overført fra din forskudsopgørelse for 2023, for at sikre nøjagtighed.
I denne artikel vil vi komme omkring to af de ofte overset eller glemte emner på årsopgørelsen; Rejseafgifter og renteudgifter af lån med mere end to ejere.

Læs mere »

Investering i pensionselskaber

Vidste du, at investeringer i Pensionsselskaber ofte er et godt valg når vi ser på investeringsomkostninger? Netop investeringsomkostningerne er en vigtig faktor at kigge ind i, da det på den lange bane kan betyde en stor forskel om de årlige omkostninger i procent ligger på 0,5%, 1% eller 1,8%

Læs mere »

Boliglån

Denne guide vil hjælpe dig til at vælge det bedste boliglån, der kan bringe dig tættere på drømmen om eget hjem eller hjælpe dig til at beslutte om dit nuværende boliglån er det rette for dig. Vi vil dykke ned i de afgørende aspekter af boliglån, fra de forskellige typer af renter til forståelse af lånevilkår. Uanset om du er førstegangskøber eller planlægger at renovere din nuværende bolig, er det vigtigt at du gør dit forarbejde og forstår dine muligheder.

Læs mere »

Årsopgørelse 2023

Fra på mandag den 11. marts kan du se din årsopgørelse på skat.dk, men allerede fra i dag forventer Skat at blive klar til at du kan få adgang.

Årsopgørelse er dit overblik over dit personlige regnskabsår for det foregående år, og det er derfor vigtigt at tjekke den igennem. For at hjælpe dig på vej, har vi i DitFinanshus kigget nærmere på skat.dk og hvad du bl.a. skal tjekke på din årsopgørelse:

Læs mere »

INVESTERINGS-SALON FOR KVINDER

Kvinde økonomi event med DitFinanshus og aktiemor.dk

Drømmer du om at komme igang med at investere?
Men har du brug for lidt hjælp til at komme igang, så har vi den helt oplagte mulighed for dig.

Læs mere »