Samarbejde med Sisse Fisker

Hos Dit Finanshus er vi meget glade for, at vi har indgået samarbejde med Sisse Fisker. Den nordjyske journalist og iværksætter skal som konsulent hjælpe os med vores kommunikation og med at skalere vores forretning, så vi kan blive danskernes foretrukne, uvildige rådgivningshus.

Læs mere »

Golfarrangement

I DitFinanshus havde vi fornøjelsen af at være medarrangør af dette års Netværksdag & Golf arrangement på Brønderslev Golfklubs smukke baner. Vi havde en fantastisk dag fyldt med masser af networking, golf og hyggeligt samvær med lokale erhvervsfolk, kunder og samarbejdspartnere. Det var en sand fornøjelse at mødes med en lang række spændende erhvervsprofiler og virksomheder.

Læs mere »

Investerings arrangement

Hos DitFinanshus havde vi fornøjelsen af at være vært for et særdeles interessant og højaktuelt investeringsarrangement tirsdag aften med fokus på de spændende investeringsmuligheder inden for den store energiomstilling.

Læs mere »

Besøg på dagbladet Børsen

I DitFinanshus var vi forleden inviteret på rundvisning på redaktionen på Børsen til en snak om nogle af de områder, vi brænder mest for – nemlig investeringer, ejendomme, pension og daglig økonomi.  

Læs mere »

Vendelbodysten.

Vi samler ind til dem, der har brug for det – og du kan være med. Så kom med søndag den 12. februar 2023, når DitFinanhus og 19 øvrige sponsorer inviterer til velgørenhedsturnering i Padel: Vendelbo-dysten.

Læs mere »