Kundecases

Nanna og Martin Dahl

Selvom Nanna og hendes samlever Martin stadig er unge og har mange år tilbage på arbejdsmarkedet, valgte de alligevel at få DitFinanshus til at kigge deres pensioner og tilhørende forsikringer efter i sømmene. Samtidig fik parret lavet en gennemgang af deres samlede økonomi med henblik på at få et bud på, hvordan en 30-årig økonomisk plan kunne se ud for dem og deres to små piger. Det giver nemlig ekstra god mening at fokusere på ens drømme for fremtiden i en tidlig alder, da chancen er endnu større for at nå i mål med ens økonomiske mål og ønsker. 

Læs mere »

Ole og Ulla Søndergård

Som direktør og indehaver af Bones i Hjørring og Frederikshavn har Ole Søndergård og hans medhjælpende hustru Ulla i mange år haft en travl og tætpakket hverdag med mange bolde i luften. De havde derfor et ønske og en drøm om at træde tidligt tilbage fra arbejdsmarkedet og nyde mere tid med hinanden og familien. De valgte, at få en pensionsekspert og økonomisk rådgiver fra DitFinanshus til at komme med deres bud på, hvordan deres drøm kunne realiseres.

Læs mere »

Lars Glinvad

Gennem sit nuværende job som direktør i Vendsyssel FF og en række andre interessante stillinger i erhvervslivet, møder Lars Glinvad mange dygtige fagprofiler gennem hans netværk. Han har derfor altid haft fingeren på pulsen og holdt sig opdateret på, bl.a. hvilke investeringer og økonomiske tiltag, der er værd at forfølge. Derfor valgte han også at kontakte DitFinanshus for at få lavet en 360 graders gennemgang af privatøkonomien for at se, om der gemte sig nogle fordelagtige optimeringer.

Læs mere »

Michael Rottbøll

Da Michael Sederberg Rottbøll gik selvstændig for 24 år siden og senere etablerede konsulentfirmaet Quercus Group tilbage i 2012, valgte han at fortsætte med de pensions- og forsikringsdækninger, han havde tegnet i det pensionsselskab, som var tilknyttet den daværende arbejdsgivers firmapensionsordning. Det var nemt og bekvemt og Michael var tilfreds med ydelserne og samarbejdet med pensionsselskabet. Men efter en dialog med DitFinanshus, valgte han at få kigget hans setup efter i sømmene og det sparede ham for mange tusinde kroner om året. Samtidig opnåede han nogle mere favorable dækninger og en betydelig større pensionsopsparing.

Læs mere »

Kølemadsen

Der har været fuld fart på gennem mange år i den 54 år gamle familieejede virksomhed KøleMadsen A/S. Derfor ønskede tredjegenerationsejer Jens Lund Madsen at få friske øjne udefra til at kigge på, hvordan han kunne optimere forretningsgangene og firmaets økonomi bedst muligt og samtidig få en privat drøm til at gå i opfyldelse.

Læs mere »