Firmapension

Dedikeret, uvildig og uafhængig firmapension til dine medarbejdere​

Fordele ved valg af firmapension

Skræddersyet rådgivning

Medarbejdernes familiemæssige og økonomiske situation spiller en afgørende rolle i valget af dækninger i pensionsordningen. Hos DitFinanshus arbejder vi på at finde den optimale leverandør af firmapensionsløsninger, der imødekommer hver enkel medarbejders individuelle ønsker og behov.

Socialt ansvar

En firmapension signalerer social ansvarlighed over for medarbejderne og deres familier. Dette kan styrke medarbejderloyaliteten og bidrage til bedre resultater. Firmapensionen skaber tryghed og økonomisk stabilitet, hvilket giver medarbejderne frihed til at drømme stort.

Firmapension til dine medarbejdere

En firmapension består normalt af både en opsparingsdel og en række forsikringer, der giver økonomisk sikkerhed for virksomheden og dens medarbejdere i tilfælde af sygdom. Den sikrer også, at medarbejderne hurtigt kan blive udredt, behandlet og vende tilbage til arbejdet

Hvorfor er en gennemgang af nuværende firmapension en god ide?​

Hos DitFinanshus tilbyder vi assistance til at gennemgå din nuværende firmapensionsaftale eller etablere en ny. Vi sikrer, at din aftale er konkurrencedygtig og giver ordentlig dækning til dine medarbejdere i tilfælde af sygdom eller dødsfald. Derudover identificerer vi potentielle omkostningsbesparelser, som kan forbedre dine medarbejderes situation endnu mere

En god firmapension er afgørende for at tiltrække og fastholde de mest kompetente medarbejdere samt skabe tryghed for dem og deres familier. Dette styrker din virksomhed, da velværet for dine medarbejdere direkte påvirker virksomhedens præstationer. Hos DitFinanshus kan vi hjælpe dig med at finde den bedste pensionsordning til dine medarbejdere.

Vi er en af Nordjyllands førende indenfor uvildig og uafhængig rådgivning til private og virksomheder

Mød din økonomiske rådgiver

Har du lyst til at høre mere?

Kontakt os helt uforpligtende og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig​