learning from experience

Case Studies

reading is everything

important milestones

Lorem ipsum dolor sit amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, cons ectetur adipiscing elit Lorem ipsum dolor sit altmet, conse ctetur adipiscing elit aloma lomiur off silder tolos. Lorem ipsum dolor sitlor amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Investeringsevent med DitFinanshus og Nordnet for kvinder

Vil du gerne i gang med at investere, men virker det lidt for uoverskueligt? Så er du ikke alene. Vi hjælper dig med at komme i gang sammen med en masse andre kvinder på en aften, hvor der ikke findes dumme spørgsmål.

DitFinanshus får nye stærke kræfter i bestyrelsen

Der er fuld fart på hos de uvildige rådgivere i DitFinanshus, der hjælper mange kunder med at få det bedste ud af deres økonomi. Virksomheden i Vrå vokser sig større og større, og nu har ejerne besluttet at udvide bestyrelsen med nye kompetencer.

Formuerådgiver

Er du en erfaren formuerådgiver, der søger større frihed og fritid? Så er denne stilling måske noget for dig.

Som formuerådgiver hos os får du mulighed for at arbejde deltid og nyde større frihed og fleksibilitet. Du vil yde professionel rådgivning til vores kunder indenfor pensions-, formue- og investeringsområdet.

Arv og velgørende formål

Hos DitFinanshus vil vi gerne hjælpe dig med at blive klogere på, om det vil være en løsning for dig at donere en del af din arv til et velgørende formål. Når du donerer en del af din arv til et velgørende formål, vil det i sidste ende betyde en større udbetaling til dine arvinger.

Reform af personskatten

Den 14. december 2023 indgik regeringen en aftale om en omfattende reform af bl.a. personskatten. Lovforslaget er nu vedtaget, og det kan derfor være relevant at se nærmere på hovedpunkterne i forslaget og hvad det betyder for dig.

Formuerådgiver med partnerpotentiale

Brænder du for tilfredse kunder og synes du, det kunne være fedt at være med til at udvikle vores fælles spændende arbejdsplads – DitFinanshus? Så er stillingen her måske noget for dig.

Fremtidsfuldmagt

Ved du hvem der skal træffe beslutninger på dine vegne hvis du en dag bliver midlertidigt eller varigt syg eller på anden vis ikke selv kan træffe vigtige beslutninger? Hos DitFinanshus anbefaler vi dig at du overvejer at oprette en fuldtidsfuldmagt, for at sikre at dine ønsker og behov bliver tilgodeset på sikker vis, hvis nødvendigt.

Oversete fradrag

På din årsopgørelse har du nok fået styr på rubrikkerne omkring din indkomst og dit befordringsfradrag. Men har du husket nogle af de mere oversete ting? Det er vigtigt at kontrollere det fortrykte beløb, der er overført fra din forskudsopgørelse for 2023, for at sikre nøjagtighed.
I denne artikel vil vi komme omkring to af de ofte overset eller glemte emner på årsopgørelsen; Rejseafgifter og renteudgifter af lån med mere end to ejere.

Nanna og Martin Dahl

Selvom Nanna og hendes samlever Martin stadig er unge og har mange år tilbage på arbejdsmarkedet, valgte de alligevel at få DitFinanshus til at kigge deres pensioner og tilhørende forsikringer efter i sømmene. Samtidig fik parret lavet en gennemgang af deres samlede økonomi med henblik på at få et bud på, hvordan en 30-årig økonomisk plan kunne se ud for dem og deres to små piger. Det giver nemlig ekstra god mening at fokusere på ens drømme for fremtiden i en tidlig alder, da chancen er endnu større for at nå i mål med ens økonomiske mål og ønsker. 

Investering i pensionselskaber

Vidste du, at investeringer i Pensionsselskaber ofte er et godt valg når vi ser på investeringsomkostninger? Netop investeringsomkostningerne er en vigtig faktor at kigge ind i, da det på den lange bane kan betyde en stor forskel om de årlige omkostninger i procent ligger på 0,5%, 1% eller 1,8%