Investeringsrådgivning - uafhængig og personlig

Med uafhængig investeringsrådgivning får du

Uafhængig rådgivning

Vi fokuserer udelukkende på dine behov og mål uden nogen skjulte interesser eller salgspres. Din økonomiske sikkerhed er vores højeste prioritet.

Sikre og effektive investeringer

Vi tilbyder investeringsrådgivning, der kombinerer markedsanalyse og din risikovillighed for at skabe de bedste muligheder for afkast.

Skræddersyet investeringsplan

Vi skræddersyr en investeringsstrategi, der passer til dine økonomiske mål og din risikovillighed, for at sikre en personlig og målrettet tilgang.

Langsigtede økonomiske mål

Vores rådgivning sigter mod at sikre dine langsigtede økonomiske mål gennem en balanceret og diversificeret investeringsportefølje, der matcher dine ambitioner.

Vi tilbyder

Vi tilbyder

Investeringsrådgivning hos DitFinanshus

DitFinanshus yder investeringsrådgivning som sikrer dig en optimal forvaltning af dine investeringer og din formue. 

Hos DitFinanshus prioriterer vi løbende kontakt med dig, hvor vi drøfter udviklingen af dine investeringer og eventuelt nødvendige tilpasninger.

For at bevare et godt overblik over dine investeringer, drøfter vi løbende udviklingen af dine investeringer og eventuelle nødvendige tilpasninger. 

Vi tilbyder dig løbende evaluering af din porteføljes præsentation og gennemgang af din investeringsstrategi samt formue.

Vi opdaterer din investerings- og risikoprofil hvert tredje år for at sikre, at den altid er i overensstemmelse med dine mål og behov.

Din investering – vores ekspertise

Investeringsrådgivning hos DitFinanshus er baseret på et strategisk overblik over din formue og en klar retning for din investeringsprofil. 

Som kunde hos DitFinanshus, vil du opleve at vi sammen med dig afklarer din risikovillighed og tidshorisont, hvilket giver dig en skræddersyet investeringsstrategi der passer til netop dine behov.

Hos DitFinanshus får du en uvildig og objektivt baseret rådgivning i udvælgelsen af porteføljemanagere. Vi besidder en omfattende erfaring og viden, som sikrer dig at din formue bliver forvaltet med den største professionalisme.

Vælger du DitFinanshus som din investeringsrådgiver, kan du være tryg ved at dine investeringer er i de bedste hænder.

Sammensætning af investeringer

Når du investerer, er det vigtigt at sprede dine investeringer for at minimere risikoen. Vi hjælper dig med at lave en sammensætning af investeringer, der kan inkludere alt fra aktier og obligationer til ejendomme.

Eksisterende investeringskunde hos DitFinanshus​

Vi er en af Nordjyllands førende indenfor uvildig og uafhængig rådgivning til private og virksomheder

Mød din økonomiske rådgiver

Har du lyst til at høre mere?

Kontakt os helt uforpligtende og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig​