Medarbejderrådgivning

Dedikeret, uvildig og uafhængig rådgivning til medarbejdere og deres familier​

Fordele ved vores medarbejderrådgivning

Skræddersyet rådgivning

Vores særlige rådgivning sikrer, at dine medarbejdere kun modtager rådgivning, der gavner dem og ikke andre. Vi analyserer den enkelte medarbejders samlede økonomiske situation, hvilket kan føre til betydelige besparelse for den enkelte.

Socialt ansvar

Ved at tilbyde denne service viser du som arbejdsgiver social ansvarlighed over for både dine medarbejdere og deres familier. Dette kan skabe loyalitet og engagement blandt medarbejderne og dermed forbedrede resultater for din virksomhed.

Skab økonomisk tryghed for dine medarbejdere

Medarbejderrådgivning er din virksomheds tilbud til dine medarbejdere om økonomisk rådgivning, der kan skabe tryghed og frihed for både dem og virksomheden.

Fordelene ved at tilbyde uvildig økonomisk rådgivning som en medarbejdergode

Hos DitFinanshus tilbyder vi uvildig 360-graders økonomisk rådgivning til medarbejdere i din virksomhed, hvilket kan være en værdifuld fordel for dem. Vi hjælper dine medarbejdere med at åbne et samlet overblik over deres økonomiske situation, hvilket sikrer dem økonomisk overskud og dermed frihed til at drømme

DitFinanshus tilbyder skræddersyede forløb, der passer til både dine medarbejdere og din virksomhed. Dette kan omfatte et årligt uvildigt økonomisk 360 graders tjek af dine medarbejderes økonomi.

Vi er en af Nordjyllands førende indenfor uvildig og uafhængig rådgivning til private og virksomheder

Mød din økonomiske rådgiver

Har du lyst til at høre mere?

Kontakt os helt uforpligtende og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig​